OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Wenkbrauw | Snor | Baardtransplantatie

Five Star Beauty / Wenkbrauw | Snor | Baardtransplantatie

Wenkbrauwbehandeling

Wenkbrauwen zijn het complementaire van zinvolle blikken. Met het kweken van wenkbrauwen wordt de vermoeide uitdrukking op de gezichten van de mensen verwijderd en wordt een opmerkelijke verschijning bereikt. De oorzaak waarom je wenkbrauwen verliest kan als gevolg van ziekte, ongelukken of verkeerde wenkbrauwopname zijn. Het is belangrijk dat de arts de wenkbrauwtransplantatie goedkeurt. Wenkbrauwen beginnen te verschijnen aan het einde van de 3 maanden en in totaal kost het 8 maanden voordat je verbetering kunt zien in het hele gebied. De oplossing van het probleem wordt permanent geboden in dit proces, dat wordt uitgevoerd zonder onderscheid tussen mannen en vrouwen.

Baard- en snor transplantatie

Baard heeft een belangrijk effect op de identiteitsvorming bij mannen en op de expressie en psychologie van iemands levensstijl. Baard en snor transplantatie brengt een oplossingen voor ondervonden problemen als gevolg van ongunstige omstandigheden zoals wonden, brandwonden, verdunning in het gebied waar geen baard of baard is. De wortels van de hoofdhuid worden overgebracht naar het benodigde gebied. In de FUE-methode worden de haren een voor een genomen en blijft er dus geen spoor over.

Na het betreden van de puberteit worden baardharen gedurende drie jaar dikker en nemen ze hun eindvormen aan. Baardharen behouden deze kenmerken wanneer er geen significante verandering in mannelijke hormoonspiegels optreedt. Er is geen behandeling van ontharing in haarloze gebieden door middel van cosmetica. Dit geldt voor baard en snor. Verlies van baard en snor kan optreden als gevolg van huidziekten. Afgezien van deze, kan het hoogste percentage hormonale onevenwichtigheden veroorzaken. Bij mannen moet het mannelijk hormoon worden gecontroleerd wanneer het het drempelniveau overschrijdt.

Bij wie kan een baard- of snortransplantatie?

Baard, snortransplantatie kan worden gedaan vanaf de leeftijd van 20-22, wanneer de hormonen in het basale niveau worden geplaatst. Dit proces heeft de voorkeur voor mannen die hun favorieten willen uitbreiden, die houden van een tweedaagse baardafbeelding, maar waarvan de baardstrengen onregelmatig zijn of ontbreken. Baard- en snorkweek kan worden toegepast op alle gezonde mannen met haarloze delen in de baard, evenals op degenen die geen baard hebben. Het is ook mogelijk om het litteken te planten.

Wat houdt een baard of een snortransplantatie in?

De behandeling wordt uitgevoerd door de haarzakjes van uit het donor gebied (net boven de nek tussen de twee oren) te nemen, en de haarzakjes daar te implanteren waar nodig is op baard of snor gebied .Na een week hersteld de huid zich zonder sporen na te laten. Na de haartransplantatie in het gezicht wordt er naar verwachting geen ernstige pijn of pijn veroorzaakt. Ongeveer acht tot tien weken na de interventie begint het resultaat zich te manifesteren. Het is niet mogelijk om de haarstreng te scheiden die in het gebied van de baard en de snor is geplant, dat wil zeggen dat je niet kunt zien dat de haartjes vanaf de hoofd zijn getransplanteerd want haren passen zich aan het gebied.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.