OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Sixpack Liposuction

Five Star Beauty / Sixpack Liposuction

Sixpack Liposuction

Waarom is het niet gemakkelijk om een atletisch en gespierd lichaam te hebben?

Een van de belangrijkste criteria voor het bepalen van het gespierde en atletische lichaam is erfelijkheid. De neiging van het lichaam is om de spiermassa te vergroten. Sommige mensen hebben zonder intensieve inspanning een gespierd lichaam,maar voor sommige kan het behoorlijk moeilijk zijn om een atletisch lichaam te hebben.

Ons lichaam slaat het grootste deel van het vetweefsel in de buik en de taille op. Om deze reden worden ongewenste vetafzettingen in de buik van veel mensen en een bombardement met vetweefsel genaamd “zwembandje” waargenomen. Buikspieren zijn niet erg moeilijk om te ontwikkelen, maar is de moeilijkste spiergroep om het zichtbaar te laten maken vanwege het vetweefsel.

Wat is Muscle Aesthetics?
Muscle esthetiek; is een lichaamsvormingsoperatie die wordt toegepast om een gezond, dynamisch, fit, atletisch en gespierd lichaam te hebben. De operatie is bedoeld om het vetweefsel te beschermen of te vergroten in de gebieden waar spieren worden gebombardeerd, en het vetweefsel in de gebieden waar de spieren zijn opgesloten wordt ingenomen met liposuction techniek.

Hierdoor kunnen de spieren worden verduidelijkt en gevisualiseerd. Spier esthetica operaties dienen om de spiermassa te vormen en de spieren te onthullen die van nature zichtbaar zijn in een atletisch lichaam. Werking waarbij geen extern materiaal of implantaat op het lichaam wordt aangebracht; het maakt de spieren die aanwezig zijn in het lichaam beter zichtbaar, waardoor een fit en gespierd lichaamsbeeld ontstaat.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.