OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Plastisch Chirurgie

Plastisch Chirurgie

Algemene informatie over plastisch chirurgie kunt u op deze pagina vinden.

NEUSCORRECTIE

Bij ons worden de neuscorrectieoperaties uitgevoerd door esthetische en plastische chirurgen onder algemene verdoving en in gerenommeerd ziekenhuis.

OOGLID

Ooglid esthetiek en chirurgie (ooglidcorrectie), ooglid esthetiek prijzen (met en zonder operatie), operatie proces, esthetische toepassing.

OORCORRECTIE

Chirurgie is de enige behandeling voor het verwijderen van misvormingen in de oren, een oor vormende handeling om het uiterlijk van de grote oren en de onvoldoende rondingen in de natuurlijke oorschelp te verwijderen.

FACELIFT

Facelift is het verwijderen van overtollige huid van loszittend huid van de patiënt. De operatie stopt niet met veroudering maar zorgt voor verjonging van uw gezicht.

BORST

Borstchirurgie is voor veel vrouwen een uiterst bevredigende ervaring. Borstoperaties kunnen eenvoudig op elke leeftijd worden toegepast, niet-marking, innovatieve en moderne technieken worden toegepast.

BUIKWANDCORRECTIE

Bij een buikwandcorrectie wordt overtollig vet en slappe huidweefsel van de buik verwijderd.  De buikspieren worden uitgerekt en versterkt.

BIL

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen met kleine en zwakke heupen willen dezelfde operatie voor meer gevormde heupen. Heupesthetica , ook wel gluteoplastiek genoemd

LASER LIPOLYSIS PLUS

Liplaser Lipolyse Plus uyla , met twee verschillende golflengtes: elimineren van ongewenste vetten,waarbij ze regionale dunner worden en waarbij weefselelasticiteit wordt gestimuleert, zorgt voor spanning, herstel en aanscherping .

SIXPACK

Muscle esthetiek; is een lichaamsvormingsoperatie die wordt toegepast om een gezond, dynamisch, fit, atletisch en gespierd lichaam te hebben.

Şimdi iletişime geçin

[/ eltd_call_tocore] [/ vc_column] [/ vc_row]