OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Over ons

Wie zijn wij?

Five Star Beauty – Medical Travel

Five Star Beauty is een medisch reisbedrijf in Nederland dat samen werkt met internationaal geschoolde en gecertificeerde medisch specialisten en chirurgen in Istanbul.

Alle behandelingen vinden plaats in A-plus ziekenhuizen.
Wij bieden onze patiënten zorg van hoge kwaliteit op het gebied van plastisch chirurgie , haartransplantatie en tandzorg, tegen betaalbare prijzen.

s

Onze diensten

Bekijk hier onze diensten die wij leveren.

Haartransplantatie

De haartransplantatie van Five Star Beauty vindt plaats in een van ons 4 gerenommeerde ziekenhuizen in Istanbul.

Plastisch Chirurgie

Wij werken alleen met gespecialiseerde chirurgen met een ruime keuze aan ingrepen en behandelingen.

Tandzorg

Nieuwste technieken worden hier uitgevoerd met een hoge kwaliteit en in een dag klaar.

Contact

Voor vragen kunt u altijd bij ons terug

Welkom

Wij heten u welkom in ons ziekenhuis voor een haartransplantatie. Hierna zullen we bij u eerst een haaranalyse doen met onze haaranalyse meet apparatuur, deze meet en kijkt naar het haarstructuur, tevens tekenen we in overleg met u de haarlijn.

Nu kan de behandeling starten, we verdoven eerst het donor gebied om de haar kanalen te openen en er voldoende graft uit te halen om daarna deze in een special vloeistof te zetten, zodat deze in leven kunnen blijven. Als alle grafts er uit zijn gehaald, kunt u even genieten van een lunch.

Na de lunch wordt het gedeelte waar de grafts er in geplaats moet worden verdoofd,en de haar kanalen geopend , waarna ze vervolgens de grafts zullen implanteren. Zodra alle grafts zijn geimplanteerd, krijgt u een ozon stoom behandeling die wordt gebruikt voor alle soorten transplantatie.

Tüm tedavi sırasında size tam bir gönül rahatlığı ile rahatlayabilmeniz için bir danışman eşlik edecektir. = “hayır” css = “. vc_custom_1574678708852 {dolgu üst: 50 piksel! önemli; dolgu alt: 50 piksel! önemli; arka plan rengi: # 55c0ff! önemli;}”]

Müşteriler ne diyor

[/ vc_column_text]

Bedankt voor de snelle terugkoppeling en de goede zorg. Ben blij dat jullie altijd bereikbaar zijn voor de goede nazorg.

Snel, betrouwbaar en een goede zorg.

Bedankt dat je alles zo snel voor me hebt geregeld en blij dat je er bij bent.

[/ vc_column] [/ vc_row]