OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Neuscorrectie

Five Star Beauty / Neuscorrectie

Neuscorrectie

Wat zijn de toepassingen van niet-chirurgische neusoperaties?

Neusvulling:
In deze toepassing die beoogt de neus met de juiste verhoudingen, esthetisch, elegant en natuurlijk uiterlijk verenigbaar te maken met de andere structuren van het gezicht, worden vulstoffen gebruikt die in hoge mate compatibel zijn met de lichaamsweefsels. Het belangrijkste doel van de toepassing is om hobbels of troggen op de neus te herstellen door middel van vulstoffen.

Toepassing door onze esthetische en plastische chirurgen duurt 15 minuten, vereist geen algemene verdoving en operatiekamervoorwaarden, omvat geen chirurgische incisie. Direct nadat de aanvraag kan worden teruggestuurd naar het sociale leven en door niemand wordt opgemerkt.

Met neusvulling

• Neuscurvatuur kan worden verwijderd of verlicht
• Nasale asymmetrie en nasale relatie kunnen worden gecorrigeerd
• Neustip verwijderbaar
• De nasale lip-samenstelling kan worden opgehelderd
• Strek de neus terug
• Vervorming van de neus kan worden gecorrigeerd.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Veelgestelde vragen over niet-operatieve neuscorrectie

  Is de toepassing voor het vullen van de neus pijnlijk?

  Gebruik van lokale verdovende crèmes en injecties van verdovingsmiddelen met fillers voorafgaand aan de toepassing, maakt het mogelijk dat de applicatie pijnloos is.

  Kan de filler worden aangebracht vóór een neusoperatie?

  Vooral mensen die niet zijn opgehelderd over neus-rhinoplastiekchirurgie kunnen mogelijk de chirurgische beslissingen verduidelijken door de resultaten van mogelijke nasale chirurgie te observeren. Nasale esthetische chirurgie wordt uitgevoerd nadat de effecten van de nasale vulapplicatie zijn verstreken.

  Zijn er andere vullingen voorgesteld met neusvulling?

  Met neusvulling; Met name de toepassing van kaakvulling, lipvulling en wangvulling heeft ook een positieve invloed op het esthetische uiterlijk van het gezicht en deze vullingen worden vaak samen toegepast.

  Hoe lang blijft de retentie van nasale vulling en botox duren?

  Hoewel het van persoon tot persoon varieert, duurt de esthetische bijdrage van de nasale vulling 6-9 maanden en duurt de botox 3-6 maanden.

  Neusvulling en botox met de vernauwing van neusvervormingen van de luchtwegen kunnen worden verwijderd?

  Het is niet mogelijk om de anatomische problemen zoals nasale bot (concha) groei, nasale botkromming (septumafwijking) en structuren te verwijderen die normaal niet op de neus (poliepen) zouden moeten zijn, wat de ademhaling bemoeilijkt.

  Moet een operatie of een chirurgische ingreep voor neusesthetiek de voorkeur hebben?
  Omdat elk van onze gasten verschillende neusvormen, vervormingen en vereisten heeft, is het de juiste manier om beslissingen te nemen op basis van de verwachtingen van onze gasten en de evaluaties van onze plastisch chirurgen.

  Genel olarak küçük deformasyonlar, cerrahi olmayan yöntemler, büyük deformasyon ve anatomik bozukluklarda cerrahi tercih edilir. [/ Vc_column_text] [/ eltd_accordion] [/ eltd_accordion_holder] [/ vc_column]

  [/ vc_column] [/ vc_row]
  [/]