OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Laser Lipolysis Plus

Five Star Beauty / Laser Lipolysis Plus

LASER LIPOLYSIS PLUS

Liplaser Lipolyse Plus uyla , met twee verschillende golflengtes: elimineren van ongewenste vetten,waarbij ze regionale dunner worden en waarbij weefselelasticiteit wordt gestimuleert, zorgt voor spanning, herstel en aanscherping .

Wat is de toepassing “Laser Lipolysis Plus”?
Laser Lipolyse Plus is een techniek die stress, herstel en aanscherping biedt door de cellen te stimuleren die elasticiteit aan het weefsel geven, terwijl de vetcellen worden vernietigd door de vetcellen te vernietigen door laserenergie in het vetweefsel aan te brengen.

Laserlipolyse Plus wordt toegediend door het apparaat dat is goedgekeurd door de FDA en wordt gebruikt in laserlipolyse-toepassingen.

Wat is het verschil tussen Lip Laser Lipolyse Plus en klassieke laserlipolyse?
Deze applicatie met dubbele golflengte creëert significante verschillen door regionale verdunning te bieden met eerste golflengte, spanning, herstel en aanscherping met tweede golflengte.

1- REGIONALE DUNNER TE WORDEN SMELTEND VETWEEFSEL OM:
Laserenergie wordt gebruikt om vetweefsel te smelten. Laserenergie veroorzaakt de verstoring van de functies van de vetcellen en hun desintegratie.

Laserlipolyse Plus
Het lasertype en de golflengte die worden gebruikt in de toepassing Laser Lipolyse Plus zijn specifiek voor het vernietigen van vetcellen. De eerste golflengte die in de toepassing wordt gebruikt, is de meest effectieve golflengte die wordt gebruikt om de membranen van de vetcellen op te lossen en het vetweefsel uit het lichaam te verwijderen. Daarom biedt de toepassing Laser Lipolyse Plus ook werkzaamheid in gebieden met resistent en hardnekkig vetweefsel.

De lasergolflengte die wordt gebruikt in Laser Lipolyse Plus richt zich selectief op vetcellen, beschadigt de omliggende weefsels niet tijdens het smelten van vetweefsel. De unieke laser voorkomt het bloeden en blauwe plekken door de stolling van het bloed dat uit de capillairen rond het vetweefsel lekt met de warmte-energie die het afgeeft.

2- Stress, herstel en aanscherping:
Collageen en elastine vormen de belangrijke weefsels die huidspanning bieden, die fungeren als een kleefstof die de huidcellen bij elkaar houdt. Vermindering van de hoeveelheid collageen en elastine onder de huid veroorzaakt verzakking.

Laserlipolyse Plus
De tweede golflengte die wordt gebruikt in Laser Lipolyse Plus stimuleert de collageen- en elastinevezels die zorgen voor de elasticiteit van het weefsel, wat leidt tot de productie van nieuw bindweefsel, het verbeteren van de weefselkwaliteit en het bieden van regionale aanscherping.

Laserlipolyse Plus biedt een belangrijk voordeel met de superioriteit van zijn vermogen om de huid strakker en strekkender te maken, waardoor een glad en gelijkmatig uiterlijk in het aangebrachte gebied ontstaat.

Toepassing Lipolysis Plus-laser smelt gesmolten vetweefsel, kan uit het lichaam worden verwijderd met een lagedrukvacuüm of als de hoeveelheid in het lichaam klein is om de natuurlijke manier te verlaten om het gebied te verlaten. Laser Lipolyse Plus, die zeer lage niveaus van trauma in weefsels creëert, is een toepassing die genezing in korte tijd mogelijk maakt en de verbandtijd is erg kort; stress, aanscherping zorgt voor herstel.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.