OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

FUE

FUE

Deze methode wordt sinds 2004 toegepast; de haarwortels worden uit het donorgebied afgenomen en op de benodigde plekken geïmplanteerd. Dit wordt gedaan zonder enige chirurgische ingreep.

Met de micromotorpunten 0,7-1 mm worden de wortels vanuit de achterkant van het haar genomen en ingeplant in het schaarse of open gebied. Een gemiddelde aantal van 2.500-3.500 haartransplantaten kan worden geplant in de open ruimte.

Bij Fue-haartransplantatiehandelingen is de bepaling van de worteldichtheid in cm² die moet worden toegepast op het kweekgebied belangrijk voor het succes van de behandeling. Deze methode heeft de voorkeur voor het comfort van de persoon.

De FUE-techniek heeft ook de voorkeur van ons, omdat deze geen zichtbare sporen achterlaat in de niet-chirurgische methode of het donorgebied. Het is een pijnloze procedure omdat het wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Dit proces wordt uitgevoerd in ziekenhuis- en operatiekameromstandigheden, dit duurt gemiddeld 6 uur.

Een dag na de FUE wordt er rust aanbevolen en de volgende dag kan de patiënt werken.

Tegenwoordig geven veel haartransplantatie-experts de voorkeur aan het gemotoriseerde systeem om tijd te besparen. Met de Fue Motor kunnen transplantaties frequenter worden uitgevoerd en kan het aantal transplantaten met dezelfde hoeveelheid veldonderzoek van de locatie worden verwijderd.

Een ander voordeel van de Fue Motor is dat de snelheid van het versnipperen van transplantaten met meerdere wortels, namelijk 2-3 en 4 wortels, minder is, dat wil zeggen, het succes van de folliculaire eenheid om de integriteit ervan te behouden. Om deze reden kan gesteld worden dat haartransplantatie een comfortabelere operatie is geworden dankzij Fue Motor.

Waarom FUE

• Volgens de oude methode is het een veel comfortabelere operatie voor zowel de patiënt als de arts.
• Omdat het een techniek is die open staat voor technologische ontwikkelingen, profiteert het elke dag meer van de zegeningen van technologie.
• De gebruikstijd is veel korter dan FUT dankzij de gebruikte motor en tips.
• Aangezien er geen incisie is, is de kans groter dat de patiënt overtuigd is en zich prettig voelt tijdens de operatie.
• Het is niet nodig extra tijd te besteden aan het scheiden van de wortels.
• 2500-3000 grafts (gemiddelde 6000-6500 haarstrengen) kunnen in een enkele sessie worden getransplanteerd.
• FUE is anders dan FUT-techniek.
• De FUE is geschikt voor meerdere sessies en grote aantallen transplantaties.
• In FUE is de doorgankelijkheid van 85% van de patiënten in één sessie gesloten. Slechts 15% kan een tweede sessie voor een patiëntengroep vereisen.
• De bewerkingstijd in FUE is korter (gemiddeld 6 uur). Er is geen extra tijd nodig om de transplantaten te scheiden.
• Met de FUE-techniek, zijn de kanalen kleiner dus sneller genezen. Op deze manier is er geen spoor van het zaaigebied.
• De volgende dag kan de patiënt kantoorwerk doen.
• Meteen na de eerste wasbeurt (ongeveer 36 uur later) kan de patiënt weer aan het werk. Deze tijd is veel langer in de FUT-techniek.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten

Contact opnemen

Vul direct onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.