OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Facelift

Five Star Beauty / Facelift

Facelift

Facelift is het verwijderen van overtollige huid van loszittend huid van de patiënt. De operatie stopt niet met veroudering maar zorgt voor verjonging van uw gezicht. Chirurgische procedures die de tekenen van veroudering in het gezicht als gevolg van veroudering en vele andere redenen elimineren, vormen de esthetiek van face lift. Het doel is om een natuurlijk en jong gezicht te hebben.

Redenen voor Face Lifting
De esthetiek van facelift bestaat uit het snijden van de overvloedige huid van de juiste plaatsen en het naar achteren trekken van de zijkanten van het gezicht en het opnieuw naaien van de overtollige delen door te snijden. Zoals bij elke operatie heeft face-lifting zeer belangrijke tips. Een van de belangrijkste kwesties is de bescherming van de aangezichtszenuw (aangezichtszenuw) die de nabootsende spieren van het gezicht beweegt. Deze zenuw is verdeeld in zeer dunne takken in beide wanggebieden en strekt zich uit onder de huid.

Uw algemene gezondheidstoestand moet goed en psychologisch klaar zijn voor de operatie en er moeten realistische verwachtingen worden gemaakt over de resultaten van de operatie. Bij de planning voor de operatie wordt er rekening gehouden met huidweefsel, botstructuur, hoeveelheid en mate van vet, verslapping afhankelijk van de ernst van de vervorming in het gezicht en de nek van de patiënt. Ooglidcorrectie kunnen tergelijker worden uitgevoerd met de facelift operatie.

De gemiddelde leeftijd voor een facelift is 40 jaar en ouder;

Op de zesde postoperatieve dag worden hechtingen verwijderd en begint het huidige oedeem te verdwijnen. Met een speciale massagemethode begint nieuw huidweefsel dynamisch te worden. . Het duurt ongeveer 4-6 maanden voordat de huid volledig is hersteld en zich aanpast.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN NA FACELIFT
• De persoon moet zijn gezicht beschermen tegen fysieke factoren. Tijdens de postoperatieve herstelfase mag het gestrekte gezicht niet worden blootgesteld aan overmatige beweging.
• Indien nodig is regelmatig gebruik van pijnstillers vereist.
• Kies geen kleding die kan worden gedragen door direct contact met je gezicht.
• Het is absoluut noodzakelijk om de eerste maand na de operatie te stoppen met roken, omdat roken de haarvaten in het lichaam verstoppen, het beïnvloedt het capillair in het gezicht en de bloedcirculatie vertraagt het genezingsproces.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.