OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT:  06 155 370 42
info@fivestarbeauty.nl
 

Borst

Borstesthetiek

Een volle, steile borst met de juiste maat is een van de belangrijkste elementen van vrouwelijke schoonheid. Vanwege structurele of ontwikkelingsfactoren zijn de borsten kleiner, groter of doorzakken dan gewenst; kan psychische problemen veroorzaken die de kwaliteit van leven van de persoon verminderen.

Als gevolg van de veroudering van het borstweefsel als gevolg van veroudering, zijn de borsten bijna onvermijdelijk. Vrouwen die het effect van hormonale veranderingen in de verschillende stadia van het leven, erfelijke factoren, gewichtstoename of -verlies, tijdens de zwangerschap en borstvoeding voor de vorm van het borstweefsel te verliezen en kan leiden tot overmatige groei of hangende borsten.

Het ontbreken van borsten in de gewenste vorm, schaamte, gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met het kiezen van kleding of zelfs psychologisch als depressie; houding, de camber, nek en pijn die kan oplopen tot een hernia in de lumbale regio schoudergebied in de hand en arm gevoelloosheid afhangt van de samendrukking van de zenuw, vermogensverlies en sport bereidheid van gewichtstoename als gevolg van de verzwakking kan leiden tot lichamelijke een aantal problemen zoals.

Het verwijderen van alle of sommige borsten als gevolg van borstkanker en borstgroei bij mannen (gynaecomastie) kan ook esthetische en sociale problemen veroorzaken.

Wat zijn borst esthetische operaties?

Borstoperaties zijn gericht op het elimineren van ongewenste veranderingen en vormstoornissen in het borstweefsel en het voorzien van de gewenste vorm van de borsten. Het verlies van de vorm van het borstweefsel kan soms leiden tot de uitzetting van de tepel. In dit geval wordt ook de grootte van de nippel tijdens de bewerking verminderd.

Borstchirurgie is voor veel vrouwen een uiterst bevredigende ervaring. Borstoperaties kunnen eenvoudig op elke leeftijd worden toegepast, niet-marking, innovatieve en moderne technieken worden toegepast. Na de operatie wordt een korte tijdwinst bereikt en de nieuwe borstgrootte en -vorm kan jarenlang worden bewaard. Alleen al in de VS hebben ongeveer 600.000 vrouwen borstvergroting, -vermindering of -stijging per jaar gekregen.

Borstvergroting Operaties

Borstvergrotingsoperaties verhogen het volume van borsten door middel van siliconenborstprothesen.

Het doel van borstvergroting is niet alleen de borst te vergroten, maar ook te vormen. Bij de selectie van de te gebruiken prothese, in aanvulling op de verwachtingen van onze gast; factoren zoals de anatomische structuur van het lichaam en de thoracale holte en de structuur van de huid worden ook overwogen. Nieuwe generatie borstprothesen; biedt een breed scala aan oplossingen met verschillende volumes, maten en vormen.

Borstlift operaties

Het is de chirurgische procedure om de verzakkende borsten rechtop te brengen. Bij borst (borst) opheffing operaties; de borstkoppen worden verplaatst naar de plaats waar ze zouden moeten zijn, het borstweefsel wordt gevormd en de overtollige huid wordt verwijderd.

Als de borsten groot zijn, wordt overtollig borstweefsel verwijderd, en wordt het met  kleine siliconenprothesen ondersteund. Borstlift operaties worden uitgevoerd met reductie voor mensen met grote en hangende borsten, of met versterking in postpartum en verslapping van personen na gewichtsverlies.

Borstverkleining

Grote borsten verliezen hun vorm met het effect van zwaartekracht en hangen. Gewichtstoename, zwangerschap en borstvoeding zorgen ervoor dat de borsten nog meer groeien. Grote borsten leiden tot een grotere, omvangrijke en verouderde look. Grote borsten veroorzaken nek-, rug- en schouderpijn en permanente defecten in de wervelkolom. Omdat de onderkant van de borsten constant zwetend en luchtloos is, irriteert het na verloop van tijd, huidproblemen.

Het doel van borstverkleiningsoperaties is om de borsten evenredig met het lichaam te verminderen. Bij deze operaties wordt de kist ook opgericht en conisch. Bij borstverkleiningsoperaties heeft de operatie geen invloed op de borstvoeding in de volgende jaren omdat de melkklieren niet worden verwijderd.

Borstherstel na kanker

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen na huidkanker. Volgens de American Cancer Society worden 1,3 miljoen vrouwen jaarlijks gediagnosticeerd met borstkanker en sterven jaarlijks 465.000 vrouwen aan borstkanker. Met de verspreiding van vroege diagnose, sterftecijfers met betrekking tot borstkanker zijn af en de levensverwachting van patiënten is verlengd.

Daarom wordt het verhogen van de kwaliteit van leven van de patiënt na de behandeling van kanker elke dag belangrijker. Borstverlies treft patiënten fysiek, sociaal en spiritueel. Borstreparaties verbeteren de kwaliteit van leven en zorgen voor mentale en fysieke genezing. Borstreparaties worden nu erkend als onderdeel van de behandeling van borstkanker wereldwijd.

Borstoperaties kunnen op elke leeftijd eenvoudig worden toegepast en de nieuwe borstomvang en -vorm worden jarenlang gehandhaafd. Na operaties aan de thoraxoperatie wordt een BH gedragen die 3 weken lang en zonder beugel aan een sportbeha gelijk is. Na 1-2 dagen rust na de operatie kan het sociale leven worden teruggegeven. Littekens zullen heel snel genezen en bijna binnen een jaar bijna onzichtbaar worden.

Hoe lang na de operatie kan zwanger zijn? Hoeveel tijd kan na levering worden uitgevoerd?

Er is geen kwaad om zwanger te raken na borstoperaties. Borstoperaties kunnen drie maanden na het geven van borstvoeding worden uitgevoerd.

gynaecomastie

Gynaecomastie is een mannelijke borst die groeit en eruitziet als een vrouwelijke borst.

Gynaecomastie is een probleem dat wordt waargenomen in bijna de helft van de mannelijke bevolking. Het beïnvloedt de mentale toestand van mannen omdat ze de neiging hebben om hun lichaam te verjongen, wat vooral in de zomermaanden ongemak veroorzaakt. Gynaecomastie kan zonder enige reden optreden als gevolg van sommige hormonale aandoeningen of er kunnen ook bijwerkingen van geneesmiddelen optreden.

Bij de meerderheid van onze gynaecomastie-patiënten kunnen voldoende resultaten worden behaald met alleen liposuctie. Bij grotere gynaecomastie wordt een kleine chirurgische incisie rond de borst gemaakt en wordt overtollig borstweefsel verwijderd.

Openingstijden

Monday - Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 13:00
Sunday: Gesloten


    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.