OPENINGSTIJDEN: 09:00 - 20:00
zondag - GESLOTEN
ADRES: Meidoornlaan 621
1382 XE | Weesp
CONTACT: +31 85 06 09 015
info@fivestarbeauty.nl
 
Five Star Beauty / Plastisch chirurgie  / Baardtransplantatie

Baardtransplantatie

Is een baard transplantatie mogelijk

Baard heeft een significante invloed op de identiteitsvorming bij mannen, op de uitdrukking van iemands levensstijl en op zijn psychologie

Baardtransplantatie in het geval van geen baard of baard in het gebied waar de wond brandt, als gevolg van ongunstige situaties zoals verdunning, brengt oplossingen voor problemen. Bij het planten van baarden worden de wortels van de hoofdhuid overgebracht naar het benodigde gebied. Verdunningen na verschillende redenen worden geëlimineerd door het planten van baarden, maar er treden ernstige veranderingen op als er geen baard is. In de FUE-methode worden de haren één voor één verwijderd en blijft er dus geen spoor achter. In oktober wordt natuurlijkheid bereikt omdat de baard trouw blijft aan de hoek waarin hij zou moeten groeien.

De dichtheid, textuur en haarkwaliteit van de baard staan ​​volledig onder controle van de genen. Na drie jaar puberteit wordt het baardhaar dikker en vormt het zijn terminale vormen. Baardhaar behoudt deze eigenschap wanneer er geen significante veranderingen in mannelijke hormoonspiegels optreden. In haarloze gebieden is er geen behandeling voor nieuwe haargroei door cosmetica. Dit geldt voor baarden en snorren. Baard- en snor transplantatie kunnen hiervoor worden gedaan. Verlies van baard en snor kan optreden als gevolg van bijvoorbeeld huidziekten. Afgezien hiervan kan het hoogste percentage hormonale onevenwichtigheden veroorzaken. Bij mannen moet het mannelijke hormoon worden gecontroleerd wanneer het de drempelwaarde overschrijdt.

Baard, snor transplantatie kan worden gedaan vanaf de leeftijd van 20-22, wanneer de hormonen zich vestigen op het basale niveau. Deze procedure heeft de voorkeur voor mannen die hun favorieten willen uitbreiden, die houden van het uiterlijk van een tweedaagse baard, maar waarvan de baardstrengen onregelmatig zijn of ontbreken. Baard- en snor transplantatie kan worden toegepast op degenen die geen baard hebben, en op alle gezonde mannen met stuk loos haar op de baard. Het is ook mogelijk om in het littekengebied te planten.

Baard-snor kan worden getransplanteerd naar iedereen met haar. De operatie wordt uitgevoerd door de haarzakjes van de bovenkant van de oren of het dunne strand net boven de nek tussen de twee oren te verwijderen. De huid geneest snel en na een week krijgt het zijn uiterlijk terug zonder sporen. Ongeveer acht tot tien weken na de interventie begint het resultaat zich te vertonen. Het is niet mogelijk om het haar, dat in het baard- en snorgebied geïmplanteerd is te onderscheiden van u eigen haren.